Hartelijk welkom op de site van Batist Administraties

Batist Administratie is al meer dan 15 jaar het administratie- en boekhoudkantoor voor ondernemers en particulieren.

Vanuit ons functionele pand te Neede zijn wij onze relaties graag van dienst.

Onze nuchtere en praktische aanpak maakt ons uniek. Bij ons vindt u geen omslachtige communicatie, maar korte en directe lijntjes. Ook zijn wij niets minder dan u. Er zijn geen hoge drempels, maar juiste lage drempels. Eén aanspreekpunt, duidelijke taal en gespecificeerde en overzichtelijke  declaraties waarbij de verrichte werkzaamheden overzichtelijk zijn weergegeven. U weet waar u aan toe bent en krijgt geen verrassingen achteraf.

Bij ons staat het belang van de klant voorop, of dit nu een particulier of ondernemer is. Ons uitgangspunt hierbij is dat u als klant van onze samenwerking profiteert.

Wij zijn uitstekende boekhouders, maar geen accountants of fiscalisten. Wij kunnen echter wel gebruik maken van ons uitgebreide netwerk door gespecificeerde kennis in te huren. Zo kunnen wij u op alle fronten van dienst zijn. Batist Administratie biedt u een breed scala aan diensten tegen scherpe tarieven en duidelijkheid.

Ook zijn wij aangesloten bij FKA (Facilitair Kenniscentrum voor Administratie- en accountskantoren) welke onderdeel uitmaakt van Fiscount te Zwolle.

Tevens hebben een waarnemend kantoor welke ons (tijdelijk) kan vervangen bij calimiteiten of langdurige arbeidsongeschiktheid.

Vragen? Stel ze gerust

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.