Wie zijn wij?

Batist Administraties is opgericht op 1 november 1999 als een administratie- en boekhoudkantoor. Onze kennis komt voort uit onze genoten opleiding, het volgen van cursussen, bijwonen van seminars en bijeenkomsten en de reeds opgedane ervaringen bij andere accountantskantoren. Voor onze klanten hanteren wij een nuchtere en praktische werkwijze, korte lijnen, één aanspreekpunt en duidelijke en gespecificeerde declaraties.

Wij stellen het belang van de ondernemer voorop. Voor ons is iedere ondernemer uniek. Niet het personeel, niet de onderneming , maar het belang van de ondernemer zelf is onze topprioriteit. Ons uitgangspunt is dat u als ondernemer, door met ons samen te werken, beter van ons moet worden.

Tevens hebben en maken wij gebruik van ons netwerk aan fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen waarmee wij nauw samenwerken. Ook is onze continuïteit gewaarborgd bij afwezigheid als gevolg van arbeidsongeschiktheid door middel van een waarnemer. Een ander kantoor zorgt ervoor dat alle activiteiten doorgaan zoals onze cliënten gewend zijn.

Ontdek wat Batist Administraties voor u kan betekenen op administratief, financieel, boekhoudkundige en fiscaal gebied.
Wij maken gebruik van professionele software waaronder:

SnelStart
boekhoudsoftware
Microloon
loonadministratiesoftware
CaseWare
rapportgenerator
Unit4 fiscaalgemak
fiscale software